Over ons

Kies voor ervaring en kwaliteit

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij goed adviseren omtrent de bestrating danwel sierbestrating voor uw tuin of voor bij uw bedrijfspand. Een stuk bestrating is niet alleen praktisch het is ook fraai om te zien en vrijwel onderhoudsvrij. Het kan het aanzicht van uw pand of huis danig verbeteren.

Een goed gelegde bestrating gaat erg lang probleemloos mee. Een slecht gelegde bestrating kan echter veel problemen veroorzaken. Verzakkingen, zand wegspoelen, of onvoldoende rekening gehouden met de afwatering zijn de meest voorkomende zaken die wij aantreffen.

Toppietuin: wij gaan voor een strak resultaat tegen een eveneens strakke prijs!

Bestratingen sierbestratingen kosten minder dan u denkt. Koopt u via ons de stenen en overige materiaal dan heeft u daar ook weer uw voordeel uit. Omdat wij al zo lang in het vak zitten hebben wij daar scherpere inkoopadressen voor dat dan de consument heeft. Profiteer hiervan!

Met sierbestrating kan men bijvoorbeeld een tuinpad aanleggen, een terras bouwen, maar ook bijvoorbeeld een oprit, of de weg naar uw garage maken. Sierbestrating - mits goed aangelegd - heeft het voordeel dat het weinig tot geen onderhoud behoeft, en makkelijk is schoon te houden.

Sierbestrating heeft vele voordelen

Zoals gezegd: onderhoud is nihiel! Ook houdt men op deze manier beter het huis schoon omdat men niet meer met aarde aan de schoenen vanuit de tuin het huis in komt bijvoorbeeld. Maar ook kan het uw auto netter houden. Staat uw auto nu op uw oprit of naast uw huis en is dat onverhard, dan zal u merken dat na een regenbui de hele auto onderzit met opspat van de aarde. Heeft men een goed stukje sierbestrating eronder liggen, dan is de auto aanmerkelijk schoner na een bui.

Maar verreweg de meeste mensen kiezen voor bestrating omdat het mooi en verzorgd oogt.

Omdat wij naast sierbestrating ook de rest van de tuin kunnen doen kunnen we u een goede prijs aanbieden, en voor u is het voordeel dat u maar te doen heeft met slechts 1 partij.